Zakelijk - Stip
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Zakelijk

STIP Interieurarchitecten heeft een ruime ervaring in het vertalen van uw onderneming naar een prettige omgeving voor u, uw personeel en uw klanten. Het interieur is het visitekaartje van uw bedrijf, het draagt uw bedrijfsfilosofie en kernwaarden. Of het gaat om nieuwbouw, herindeling van het pand of een nieuwe frisse uitstraling, wij bieden u de helpende hand eventueel met behulp van ons zelf ontwikkelde stappenplan om samen met een team tot het gewenste resultaat te komen.

Wij bekijken welke identiteit uw bedrijf wil uitstralen, welke indeling voor het pand het meest effectief is en welke mogelijkheden een pand kan bieden. Wij bekijken graag samen met u hoe de prestaties van het gebouw en de gebruikers kunnen verhogen. Aandacht voor unieke details, inspirerende indelingen, producten en de interactie tussen mens en omgeving zorgt voor  ruimtes die een bijdrage leveren aan het welzijn en de kwaliteit van werken.

In de ontwerpfase bedenken wij een concept welke we aan u presenteren met behulp van diverse 3D-visuals, tekeningen, sfeerimpressies en moodboards van verschillende materialen en producten. STIP heeft bewezen ervaring in het creëren van nieuwe bedrijfsuitstralingen voor o.a. zorg, kantoor, horeca en winkelpanden, van ontwerp tot de gehele realisatie.