Pé Welters - Stip
9619
page-template-default,page,page-id-9619,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Pé Welters

Een doordacht persoonlijk ontwerp zorgt ervoor dat u zich thuis voelt in u eigen ruimte.....

Welkom op de site van STIP Interieurarchitecten. Mijn naam is Pé Welters, sinds 2010, het gezicht achter STIP interieurarchitecten. Ik ben opgeleid tot Interieurarchitect en als Docent beeldend vormgeven. 2 vakgebieden die elkaar overlappen qua vormgeven en ontwerpen.

 

Ik ben een onafhankelijk interieurarchitect voor ontwerp, advies, inrichten en kan door de inmiddels jarenlange samenwerking met diverse professionele partijen voor u de volledige uitvoering uit handen nemen.

Luisteren naar uw wensen staat centraal en zal altijd de basis vormen voor het maatwerk ontwerp. Voor bedrijven hebben we een stappenplan ontwikkeld waardoor we de ruimte optimaal kunnen indelen.

Ik heb de ervaring en de kennis om een project vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering te begeleiden en kan hiermee een opdrachtgever veel tijd en geld besparen.