Particulier - Stip
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Particulier

Een doordacht persoonlijk ontwerp zorgt ervoor dat u zich thuis voelt in uw eigen ruimte.

STIP Interieurarchitecten is het adres voor advies, een ontwerp, een verbouwing of voor een totale realisatie. Door goed te luisteren, bekijken we welke sfeer en indeling het beste bij u en de mensen waar u mee leeft past en welke mogelijkheden een pand kan bieden, rekening houdend met uw wensen en budget. In de ontwerpfase bedenken wij een concept welke we presenteren met behulp van diverse 3D-visuals, tekeningen, sfeerimpressies en moodboards van verschillende materialen en producten. STIP heeft bewezen ervaring in het creëren van nieuwe leefomgevingen, van ontwerp tot de gehele realisatie.

Aandacht voor unieke details, inspirerende indelingen, producten en de interactie tussen mens en omgeving zorgt voor  ruimtes die een bijdrage leveren aan het welzijn en de kwaliteit van wonen.